A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Як отримати грошову допомогу від ООН, щоб не стояти у черзі!

Дата: 23.11.2022 13:41
Кількість переглядів: 133

 

 

Останнім часом, в Любашівці виникли черги з кількох десятків людей переважно біля Ощадбанку та менші біля Приватбанку, де обслуговують на даний час лише клієнтів Приватбанку.

Все через те, що жителі громади звертаються до банківських відділень, щоб отримати фінансову допомогу від ООН.

Повідомляємо, що отримавши смс-повідомлення такого змісту: «Ваш запит на отримання фінансової підтримки через сервіс єДопомога було призначено на Всесвітню Продовольчу програму ООН. Ви отримаєте СМС з кодом грошового переказу від Western Union/Italy протягом 72 годин…» НЕ ПОТРІБНО негайно їхати до банку;

  • чекайте наступного смс-повідомлення з цифровим 10-значним кодом (дане повідомлення дійсне протягом місяця);
  • отримавши цифровий 10-значний код кошти можете отримати в будь- якому банківському відділенні України та світу, Нової пошти чи Укрпошти.

При цьому, коли клієнт звертається до банківської установи, а він повинен звернутися особисто, або його можуть привезти коли людина сама не пересувається, повинен мати при собі паспорт з вклеєним фото на 1 сторінці, телефон з смс-повідомленням про призначення грошової допомоги та з  смс-повідомленням з підтвердженим цифровим 10-значним кодом, іноді на вимогу мати ідентифікаційний код.

У відділеннях Нової пошти паспорт не вимагають, але є труднощі з необхідною кількістю готівки, тому, наприклад в Любашівці записують людей в чергу і при наявності необхідних коштів, видають допомогу від ООН.

Також складнощі виникають в зв’язку з екстреними відключеннями електроенергії. В тих установах, де є електрогенератори, ситуація краща і можна уникнути черг. Тому радимо перед тим, як їхати до установ дізнатись про те чи є електроенергія і чи працює електрогенератор.

По селам ситуація складніша, тому місцеві жителі повинні звертатись до старост, які мають на місцях організувати відповідну роботу з населенням за попередньою домовленістю з банківськими відділеннями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь