A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

02.12.2022 року начальник Подільської РВА спільно з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим перевірив стан та роботу одного з «Пунктів Незламності», розгорнутих на території Любашівщини.

Дата: 02.12.2022 13:01
Кількість переглядів: 108

На виконання доручень Президента України ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО та начальника Одеської обласної військової адміністрації МАКСИМА МАРЧЕНКА, в усіх територіальних громадах Подільщини вже розгорнуті та функціонують по декілька «Пунктів Незламності».

Це стало можливим завдяки чіткій та налагодженій взаємодії між керівництвом Подільської районної військової адміністрації та органами місцевого самоврядування, підрозділами ДСНС, поліції, інших задіяних структур.

Після розгортання «Пунктів Незламності», МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО особисто, або через своїх заступників, постійно тримає на контролі дотримання всіх необхідних вимог на цих об’єктах, при чому раптові перевірки здійснюються як вдень, так і в нічний час.

02.12.2022 року начальник Подільської РВА спільно з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим перевірив стан та роботу одного з «Пунктів Незламності», розгорнутих на території Любашівщини.

По об’єкту, що функціонує в наметі підрозділу ДСНС жодних зауважень не було. Всі встановлені норми та температурний режим дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо. На місці були присутні і чергові співробітники.

РОБОТА ЩОДО ПОДАЛЬШОГО РОЗГОРТАННЯ МЕРЕЖІ «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ» НА ПОДІЛЬЩИНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь