A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Марафон «Ярмарок Вакансій»

Дата: 05.12.2022 09:22
Кількість переглядів: 90

 

02 грудня 2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко в селищі Любашівка спільно з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим та співробітниками Любашівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості взяв участь у Марафоні «Ярмарок Вакансій».

 

В умовах воєнного стану одним з першочергових завдань є працевлаштування громадян, зокрема, найбільш вразливих верст населення та внутрішньо переміщених осіб.

Саме тому, в Любашівській територіальній громаді, за ініціативи та підтримки МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, проводиться «Ярмарок вакансій».

«Ярмарок вакансій» є одним із найдієвіших способів надання допомоги у підборі роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів. Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами у присутності керівництва району та громади повинно дати ефективний результат.

Виступаючи перед присутніми на заході очільник району підкреслив: «Ярмарок вакансій» ми розглядаємо як майданчик для прямого спілкування роботодавців та громадян. Такі заходи дуже корисні. З одного боку, люди можуть почути вимоги роботодавців, – це потрібно для того, щоб отримати більше шансів знайти роботу в умовах воєнного стану. З іншого боку роботодавці можуть напряму поспілкуватися з мешканцями району. Можливо, це допоможе знайти своїх майбутніх працівників».

Крім того, Михайло Дмитрович розповів про заходи, що вживаються з метою покращення забезпечення громадян світлом, створення сприятливих умов для бізнесу, закликав набратися витримки та терпіння в непростих умовах сьогодення.

Йшлося і про допомогу Збройним силам України. Голова району щиро подякував всім, хто вже займається цією патріотичною справою, та переконливо закликав всіх свідомих громадян активніше долучатися до такої надважливої місії.

Водночас, керівник Подільської РВА висловив претензії аграріям, які звільняють фахівців та направляють їх до Центрів зайнятості, що може стати причиною подальшого кадрового голоду в сільгосппідприємствах.

Михайло Лазаренко відкрито поспілкувався з людьми, серед яких було багато вимушених переселенців, вивчав їх проблеми та спільно з керівництвом громади формував шляхи їх вирішення.

Внутрішньо переміщені особи подякували за надану підтримку, допомогу та якісне житло.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь