A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Привітання Любашівського селищного голови Геннадія Павлова з Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2022 15:49
Кількість переглядів: 111

Шановні працівники Любашівської селищної ради, старости старостинських округів, ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, члени виконавчого комітету!

 

 Прийміть   найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

    Саме через органи місцевого самоврядування громадяни реалізовують своє право брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні, відстоювати інтереси своєї територіальної громади.

Розпочата росією війна стала безпрецедентним випробуванням на стійкість всієї системи управління та функціонування Любашівської громади та всіх громад в Україні. Саме на місцевому рівні необхідно продовжувати фінансувати освіту, медицину, культуру, житлово-комунальне господарство, вирішувати гуманітарні питання, надавати адміністративні послуги, допомагати військовим, їхнім родинам та внутрішньо-переміщеним особам, не забувати про осіб похилого віку, багатодітні сім’ї та інші верстви населення - а на це необхідні фінанси. 

На початку масштабного вторгнення з боку російських військ на територію України, головним завданням Любашівської селищної ради стало питання безпеки та створення зареєстрованих загонів місцевої самооборони за ініціативи місцевих небайдужих мешканців, що вже дало позитивні результати зі зниження злочинності на території громади.

Також проводиться масштабна постійна робота за участі всіх небайдужих жителів громади із підтримки Збройних Сил України та наших захисників-земляків, допомагаємо українським родинам, які втратили свої домівки через війну та знайшли прихисток в Любашівській громаді, організовуємо гуманітарну допомогу, надаємо житло.

Любашівська селищна рада разом зі старостами, депутатським корпусом та виконавчим комітетом селищної ради і під час війни працюють для своїх мешканців та для України. Ми робимо все, що в наших силах, а інколи й більше, щоб наблизити Перемогу та зберегти все, що маємо. І розуміємо, що для цього треба працювати ще більше.

Хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо нашу Любашівщину кращою. 

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній праці. Упевненості вам, віри у краще майбутнє, здійснення світлих мрій та добрих задумів, натхненної та плідної праці на благо людей.

 

Зі святом!

 

З  повагою

Любашівський селищний голова                                                   Геннадій ПАВЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь