Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Знову непоправне горе сколихнуло Любашівську громаду.

Дата: 26.12.2022 09:12
Кількість переглядів: 273

Знову непоправне горе сколихнуло Любашівську громаду.

За офіційними даними Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, 21 грудня 2022 року, під час виконання бойового завдання по обороні України від російського агресора на Бахмутському напрямку Донецької області загинув любашівчанин, старший лейтенант, командир кулеметного взводу 28-ї Окремої Гвардійської Механізованої Бригади Збройних Сил України ГІНЖУЛ Олександр Олександрович, 29.12.1991 р.н.

Олександр був мужнім воїном, який мав бойовий досвіт та з 2018 року приймав участь у бойових діях в зоні АТО/ООС і з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ на територію України в 2022 році знову став до армійських лав.

Світлий, добрий спомин про захисника України назавжди залишиться в споминах його бойових побратимів, родичів і земляків.У цю гірку мить, Любашівська селищна рада та Любашівська громада висловлюють співчуття рідним та близьким Герою України з приводу непоправної втрати.

Нехай земля йому буде пухом! Прощання з Олександром відбудеться 26 грудня 2022 року о 11.00 год. з дому та о 12.00 год. від Будинку культури.Просимо прийти та провести в останню путь нашого Воїна і Героя. Вічна пам'ять. Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь