Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська громада провела в останню путь Героя Олександра ГІНЖУЛА

Дата: 27.12.2022 08:16
Кількість переглядів: 176

 

Сьогодні, 26 грудня 2022 р. Любашівська громада з гірким сумом, болем та слізьми попрощалася із мужнім Захисником, вірним Сином України, який 21 грудня 2022 року віддав своє життя під час виконання бойового завдання по обороні України від російського агресора на Бахмутському напрямку Донецької області Олександром ГІНЖУЛОМ.

Сотні мешканців громади проводжали траурний кортеж із домовиною Олександра до його останнього місця спочинку. Прощалися з полеглим Захисником рідні, побратими, друзі, керівництво громади, односельчани і всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка за майбутнє України.

Олександр родом з села Бакша Савранського району, переїхавши з родиною до Любашівки, з 7 класу навчався в школі-ліцеї, потім закінчив Одеський національний політехнічний університет, саме там закінчив військову кафедру та отримав офіцерське звання. У 2017 році був призваний на службу до Збройних Сил України, проходив службу у місті Чернігів.

Олександр був мужнім офіцером, який мав бойовий досвід та з 2018 року приймав участь у бойових діях в зоні АТО/ООС і з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ на територію України в 2022 році знову став до армійських лав.

Захищав Миколаїв, відстоював Херсон та поклав своє життя на сході у Бахмуті. Був командиром кулеметного взводу 28 бригади ЗСУ. За його керівництва всі солдати успішно виходили з оточення та залишались живими. За декілька днів до смерті Олександр витягнув декількох побратимів з поля бою та передав медикам, але себе не вберіг.

Світлий, добрий спомин про захисника України назавжди залишиться в споминах його бойових побратимів, родичів і земляків. Ми всі запам'ятаємо Олександра завжди усміхненим, позитивним, добрим, спортивним та щирим. Він був справжнім сім'янином, люблячим чоловіком, батьком, сином, братом.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам загиблого.

Царство Небесне, тобі, наш Герою!

Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь