Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Знову біль та сум в Любашівській громаді.

Дата: 28.12.2022 09:46
Кількість переглядів: 233

Знову біль та сум в Любашівській громаді.

18 березня 2022 року обірвалось життя молодого воїна, улюбленого сина та  брата, нашого земляка, жителя села Вишневе КІРІЦИ Дмитра Дмитровича, а також його бойових товаришів під час підступного ракетного удару по військовій казармі в Миколаєві. Йому було лише 18 років.

Після бомбардування Дмитро вважався зниклим безвісти і вся Любашівська громада, а особливо мати до останнього сподівались, що живий. На жаль, дива не сталось.

За офіційними даними Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та ДНК-експертизи підтверджений страшний факт загибелі Дмитра.

Тільки на дев’ятий місяць від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України рідні отримали змогу поховати Героя вдома.

Любашівська селищна рада, разом з усіма жителями громади, висловлює щирі співчуття рідним і близьким Герою України з приводу непоправної втрати. Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини - велике горе та випробування.

Церемонія прощання з Дмитром відбудеться 29 грудня 2022 року о 09.30 год. з дому в селі Вишневе по вул. Комарова, 10 та о 10.30 год. на кладовищі в селі Вишневе.

Просимо прийти та провести в останню путь нашого Воїна і Героя.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь