A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 30.01.2023 11:13
Кількість переглядів: 169

27 січня 2023 року в приміщенні ЦНАП Любашівської селищної ради за сприяння Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, начальника Подiльської районної вiйськової адмiнiстрацiї Михайла Лазаренка, Любашівського селищного голови Геннадія Павлова, Подільського районного та Одеського обласного гуманітарних штабів, з метою підтримки внутрішньо переміщених осіб, які прибули з зон бойових дій, окупованих територій України та проживають на території нашої громади надавалась гуманітарна допомога в вигляді продуктових наборів, з наступним складом: консерви, крупи, олія, цукор, згущене молоко, макаронні вироби, борошно, печиво.

З початку війни Центр надання адміністративних послуг став одним із пунктів допомоги внутрішньо переміщеним особам та малозахищеним верствам населення громади. З квітня 2022 року налагоджено співпрацю з обласним та районним гуманітарним штабом, благодійними організаціями по забезпеченню гуманітарною допомогою в вигляді продуктових наборів, особистої гігієни та інших засобів.

До відома, в минулому 2022 році, внутрішньо переміщеним особам, які прибули до нашої громади з територій проведення військових дій видано 2607 гуманітарних наборів (продуктами харчування) 223 сім’ї отримали речі першої необхідності(ковдри, подушки, посуд, ліхтарі, пледи), за потреби, забезпечувались гігієнічними наборами, дитячими та дорослими памперсами.

Підтримка мирного населення, тих, хто вимушено покидають власні домівки через бойові дії, підтримка наших земляків - захисників, які часто потребують допомоги в придбанні дуже дорогого військового обладнання, амуніції та засобів захисту, є важливим напрямком роботи селищної рад, має бути пріоритетом й для місцевих жителів.

Нагадуємо, що за підтримки голови нашої громади Геннадія Павлова створено волонтерську організацію «Архангела Михаїла» на базі якої відкрито офіційний рахунок для збору благодійних внесків з метою допомоги і підтримки військовослужбовців Любашівської громади, які знаходяться на передовій.

Кожен житель може перерахувати кошти для наших захисників які їм так необхідні задля Перемоги.

Реквізити для благодійних внесків «Архангела Михаїла»:

Карта Привату

4246 0010 0394 1410

Рахунок ПриватБанку

UA663052990000026004034921790

ЄДРПОУ 44723936

МФО 305299

Сильні, коли об'єднані! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь