A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Завдяки сучасному діагностичному обладнанню медики Любашівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування щодня можуть обслуговувати до 400 пацієнтів амбулаторно та до 50 хворих у приймально-діагностичному відділенні!

Дата: 28.03.2023 09:07
Кількість переглядів: 137

Завдяки сучасному діагностичному обладнанню медики Любашівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування щодня можуть обслуговувати до 400 пацієнтів амбулаторно та до 50 хворих у приймально-діагностичному відділенні!

 Медичний заклад надає широкий спектр послуг у сфері охорони здоров’я: понад 60 тисяч людей мають можливість звернутись по висококваліфіковану, своєчасну та безоплатну медичну допомогу.

Ба більше: завдяки амбулаторійній та госпітальній частині, пацієнт має можливість на території лікарні пройти повний маршрут від діагностики захворювання до реабілітації та повного одужання. Госпітальна частина лікарні розрахована на 140 ліжок.

❝ Через можливість сучасного лікування пролежнів та декубітальних виразок у спінальних хворих, географія хворих охоплює всю Україну. Хворі отримують високотехнологічну допомогу по багатьом напрямкам, зокрема проводится тромболізіс інсультним хворим. Лапараскопічно, торакоскопічно, артроскопічно, цистоскопічно проводяться оперативні втручання. Протезуються суглоби та судини. Виразкові кровотечі зупиняються ендоскопічно. Хворі з нейрохірургічною паталогією при травмах оперуються на місці ❞, – зазначив директор Любашівської лікарні Дмитро Фомін.

 Станом на 15 березня, з початку року було госпіталізовано понад 1100 пацієнтів, з яких близько 270 – хворі, яким проводились хірургічні втручання, 70 пацієнтів з інсультом головного мозку та 57 породіль.

 На сьогодні, 27 березня, з початку року медиками лікарні проведено:

 13 856 амбулаторних прийомів хворих у поліклінічному відділенні;

 1052 рентгенологічних досліджень;

 2173 ультразвукових досліджень, разом із перинатальними;

 420 досліджень на комп'ютерному томографі;

 95 ендоскопічних досліджень, разом з малоінвазивною ендоскопічною хірургією;

 39 824 лабораторних досліджень;

 51 прийнято на облік вагітних.

 Лікарня прийняла участь у програмі президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», завдяки чому будівля має не тільки сучасний зовнішній вид, але й отримала незамінний діагностичний інструмент – комп’ютерний томограф та цифровий рентген.

 Встановлення КТ надало можливість, як рутинно проводити протокольні обстеження, так і проводити ангіографії та оперативні малоінвазивні втручання під контролем томографа.

❝ Наша лікарня – одна із перших, яка ще до пандемії SARs COV-19 встановила кисневу станцію. Цього взялось досягти завдяки особистій підтримці директора Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталії Одарій-Захар’євої та БФ «Корпорація монстрів» ❞, – повідомив Дмитро Фомін.

З початку 2023 року Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування заключила з НСЗУ 17 пакетів для надання безоплатної допомоги хворим.

 Вкотре нагадуємо, що у разі отримання направлень від сімейного лікаря чи лікуючого лікаря, медична допомога та обстеження у лікарні є безкоштовними за укладеними пакетами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь