A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка продовжується робота з забезпечення та збільшення спектру надання населенню Подільського району медичних послуг. 24.03.2023 з данного питання в Любашівську громаду завітали спеціалісти Поділь

Дата: 28.03.2023 09:12
Кількість переглядів: 125

За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка продовжується робота з забезпечення та збільшення спектру надання населенню Подільського району медичних послуг. 24.03.2023 з данного питання в Любашівську громаду завітали спеціалісти Подільської РВА на чолі з заступником голови Павлом Прачуком.

Було обговорено питання надання послуг вторинного рівня та можливостей КНП ,, Любашівська багатопрофільна лікарня широкого профілю,, обслуговування населення не лише в межах громади та району а й інших громад в тому числі Берівської, Ширяївської .

Слід відмітити плідну співпрацю з благодійними організаціями. Наприклад саме завдяки тісної співпраці USAID from the American project HOPE лікарні первинного та вторинного рівня Любашівської громади отримали значну допомогу у вигляді потужних генераторів, мед.препаратів, мобільного мед. пункту та саме головне отримують нові знання за рахунок проходження тренінгів щодо надання мед.послуг дані сертифікати нададуть можливість нашим медичним працівникам навіть працювати за межами нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь