A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Про затвердження Положення, переліку та вартості платних соціальних послуг, що надаються Комунальною установою «Центр адання соціальних послуг» Любашівської селищної ради

Дата: 13.04.2023 09:05
Кількість переглядів: 118

                                                                        

              

УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОН

ЛЮБАШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

XX сесія VIII скликання

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

«___»_________2023 року                                                                             №____

 

      Про затвердження Положення, переліку та вартості платних соціальних послуг, що надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про соціальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  постанов Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року №587 «Про організацію надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року № 428 "Про затвердження Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги», наказу Міністерства соціальної політики від 07.12.2015 року №1186 «Про затвердження Методичних рекомендацій розрахунку вартості соціальних послуг», керуючись Положенням про Комунальну установу «Центр  надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради, затвердженим рішенням Любашівської селищної ради № 3949 від 17.12.2021 року, з метою поліпшення або відтворення життєдіяльності, соціальної адаптації та повернення до повноцінного життя громадян - жителів Любашівської територіальної громади, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити:

1.1. Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Комунальною установою «Центр  надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради (Додаток1).

            1.2. Перелік платних соціальних послуг, що надаються  Комунальною установою «Центр  надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради на 2023 рік (додаток 2).

            1.3. Тарифи на платні соціальні послуги, що надаються Комунальною установою «Центр  надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради на 2023 рік (Додаток 3).

2. Доручити Комунальній установі «Центр  надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради:

 - опублікувати дане рішення в газеті «Хлібороб»;

 - опублікувати дане рішення на офіційному сайті Любашівської селищної ради;

 - надіслати дане рішення Одеському обласному територіальному відділенню   

 Антимонопольного комітету України.

            3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Любашівської селищної ради від 14 травня 2021 року № 831 «Про затвердження Положення переліку та вартості платних соціальних послуг, що надаються Комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради»

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної  ради з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь