Інформація для операторів ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів
Відповідно до Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», керуючись Положенням про Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області, затвердженого наказом Держпродспоживслужби від 24.02.2020 № 159 та з метою недопущення до обігу непридатних і небезпечних харчових продуктів прохання до операторів ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів щодо недопущення до обігу:
Продукції:
- стосовно виявлення Listeria monocytogenes в сирах (Гаперон) з пастеризованого молока, що експортувались з Франції (виробник: SOCIETE LAITIERE DE VICHY, France; експортер: Thomas Export SA, France) до України (одержувач: ТзОВ «ТД Гурмандіз», вул. Костянтинівська, 72, м. Київ, 04080).
- стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis у курячому м’ясі (ММО), що експортувалось з Польщі (виробник: Drobiowo.Pl Mariola Krysiak, Poland;постачальник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).
- стосовно виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах, що експортувались з Бразилії (експортер: Brasfresh Importacao E Exportacao LTDA, Brazil;оптовик: Anaco Greeve International, Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «ТС ПЛЮС», вул. Краснова, 24, м. Київ).