A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

До 37-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 09:45
Кількість переглядів: 188

26 квітня 2023 року, члени Любашівської громадської організації „Союз Чорнобиль України”, жителі селища Любашівка, громадськість, керівники та працівники Любашівської селищної ради прийняли участь у покладанні квітів до пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 37-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії..

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов висловив слова безмежної вдячності учасникам ліквідації аварії за мужність і героїзм, виявлені під час приборкання реактора на  ЧАЕС, побажав кожному з ліквідаторів  міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, миру та спокою.

О 09.00 год. всі присутні на заході доєднались до загальноукраїнської хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Поклали живі квіти до пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих чорнобильців, що вже пішли з життя.

Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС після заходу поспілкувалися з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим, який коротко поінформував чорнобильців про роботу  селищної ради в умовах воєнного стану та запевнив що всі громадські організації чорнобильців, афганців, інвалідів можуть завжди розраховувати на ту чи іншу допомогу від селищної ради.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь