Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Оголошення щодо продажу комунального майна - будівля кінотеатру в селищі Любашівка

Дата: 19.05.2023 13:49
Кількість переглядів: 139

                                                                Інформаційне повідомлення

про продаж на електронному аукціоні з умовами об'єкта малої приватизації  комунальної власності Любашівської територіальної громади – нежитлова будівля, за адресою: вул. Софіївська, 105, смт Любашівка Подільський район  Одеська область

                                                                  дата аукціону   26.05.2023 року 

                                                                                                             

  Фото без опису                                                                                                                           

1. Інформація про об’єкт приватизації:

Назва об’єкта: нежитлова будівля, загальною площею 434,2 кв.м.,  (фотографічне зображення та план об’єкту додаються).

Адреса: 66502, Одеська область, Подільський район, смт Любашівка, вул. Софіївська, 105.

Реєстраційний номер об’єкта: 2645969451120, дата реєстрації права власності – 11.10.2022 року.

Власник – Любашівська селищна рада, код ЄДРПОУ 04380040, Подільського району Одеської області.

Опис об’єкта малої приватизації – нежитлова будівля, являє собою двоповерхову будівлю. Рік забудови невідомий. Загальний стан незадовільний. Складається:

- Літер. А - будівля кінотеатру;

Опис об’єкта відповідно до технічного паспорту від 12.07.2021 року, виготовленого  КП «Бюро технічної інвентаризації Любашівської селищної ради» код за ЄДРПОУ 22509141:

Інформація про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації :

Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності: 2656404551120 дата реєстрації: 03.11.2022 року площа 0,3351 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, кадастровий номер: 5123355100:02:006:0438, форма власності комунальна (розмір частки 1/1), право власності належить Любашівській селищній раді.

2. Інформація про аукціон:

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата і час проведення аукціону: дата проведення аукціону – 26.05.2023 року, час проведення аукціону встановлюється автоматично електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432 (із змінами).

Реєстрація заяв на участь в електронному аукціоні проводиться відповідно до статті 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (із змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19:30 до 20:30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16:15 до 16:45 години дня проведення електронного аукціону.

Аукціон проводиться в електронній формі відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Стартова ціна об’єкта для:

аукціону без умов – 2 018 645,00 грн. (два мільйона вісімнадцять тисяч шістсот сорок п’ять гривень 00 копійок), без ПДВ;

аукціону зі зниженням стартової ціни – 1 009 322,5 (один мільйон дев’ять тисяч триста двадцять дві гривні п’ятдесят  копійок), без ПДВ;

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1 009 322,5 (один мільйон дев’ять тисяч триста двадцять дві гривні п’ятдесят  копійок), без ПДВ, кількість кроків аукціону 3;

повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (проводиться у разі якщо аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна) 1 009 322,5 (один мільйон дев’ять тисяч триста двадцять дві гривні п’ятдесят  копійок), без ПДВ.

На остаточну ціну продажу нараховується ПДВ.

 

4. Додаткові умови продажу об’єкта малої приватизації :

 

- Покупець зобов’язаний провести  капітальний ремонт об’єкта приватизації  протягом  2-х років.

- Покупець зобов’язується  оформити договір оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства. 

- Покупець зобов’язується  поруч з будівлею облаштувати зелену зону та дитячий майданчик.

- Покупець зобов’язаний залишити у вільному доступі прохід для пішоходів біля будівлі.

 

5. Спосіб проведення аукціону:

5.1. Аукціон  без умов (тобто у спосіб продажу об’єкта приватизації, за яким власником об’єкта приватизації стає покупець, що в ході торгів запропонував за нього найвищу ціну без додаткових умов продажу об’єкта приватизації).

Аукціон з продажу об’єкта малої приватизації проводиться не раніше ніж на 5 робочий день та не пізніше ніж на 20 робочий день з дня наступного за днем публікації  інформаційного повідомлення про приватизацію об’єктів малої приватизації.

Час проведення аукціону не раніше ніж на 7 робочий день з дня наступного за днем публікації  інформаційного повідомлення.

Стартова ціна об’єкта: 2018645.00 грн. (Два мільйони вісімнадцять тисяч шістсот сорок п’ять гривень 00 копійок ) без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що становить 20186,45 грн.

Розмір гарантійного внеску становить 20%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме: 403729,00 грн. (чотириста три тисячі сімсот двадцять дев’ять гривень 00 копійок). Сплачується на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.

Розмір реєстраційного внеску становить: 0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня 2023 року, а саме: 1340 грн. (тисяча триста сорок гривень).

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування інформаційного повідомлення в електронній системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною системою автоматично в проміжки часу з 19.30 години до 20.30 години, що передує дню електронного аукціону.

У разі, якщо об’єкт, який пропонувався до продажу на аукціоні не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50%.

У разі, якщо для участі в аукціоні подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.

 

Період між аукціонами з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни становить 5 робочих днів від дати опублікування повідомлення в електронній торговій системі (ЕТС).

5.2. Аукціон із зниженням стартової ціни.

Дата проведення аукціону: через 5 робочих днів, оголошується ЕТС автоматично.

Стартова ціна об’єкта: 1009322,5 грн. без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що складає 10093,22 грн.

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить 20%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме: 403729,00 грн.

Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 1340 грн.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення дати аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні

встановлюється електронною торговою системою автоматично в проміжки часу з 19 години 30 хвилин до 20 годин 30 хвилин, що передує дню проведення електронного аукціону. У разі якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні із зниженням стартової ціни на 50%, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій із зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» на 50%.

Період між аукціонами із зниженням стартової ціни та аукціоном з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій складає 5 календарних днів.

5.3. Аукціон з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

Дата проведення аукціону: через 5 календарних днів, оголошується ЕТС автоматично та розпочинається не раніше 9 години 30 хвилин у робочий день.

Стартова ціна об’єкта: 1009322,5 грн.  без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що складає 10093,22 грн.

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить 20%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме: 403729,00 грн.

Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 1340 грн.

Встановлена кількість кроків в аукціоні з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій становить 3.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий термін подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення аукціону.

6. Додаткова інформація:

Аукціон проводиться відповідно до «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого Постановою КМУ від 10.05.2018 року № 432 (зі змінами).

До аукціону не допускаються особи на яких поширюється обмеження визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Відповідальність за недостовірність, неповноту поданих документів, а також обов’язок довести відсутність ознак, передбачених частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», покладається на покупця.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до частини 7 статті 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого Постановою КМУ від 10.05.2018 року

Оператор електронного майданчику здійснює перерахування реєстраційного та гарантійного внесків на казначейський рахунок в національній валюті за такими реквізитами:         

Р/р UA578999980314121905000015624, 

МФО 899998, ЄДРПОУ 37607526

Банк одержувача: Казначейство України (ел.адм.подат.)

Отримувач: ГУК в Одеській області, ОТГ смт Любашівка селищна рада, 31030000

ЄДРПОУ: 37607526

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням

support-auction@e-tender.ua

Унікальний код в електронній торговій системі:

RAS001-UA-20230502-49161

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь