A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

25 травня 2023 року під головуванням Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА відбулась двадцята сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 29.05.2023 09:09
Кількість переглядів: 70

25 травня 2023 року під головуванням Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА відбулась двадцята сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання.

З 26 депутатів присутні 21.

На початку роботи сесії, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих наших захисників внаслідок збройної агресії росії проти України та мирного населення України.

В роботі сесії прийняли участь народний депутат України Степан ЧЕРНЯВСЬКИЙ та начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО.

Під час сесії розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Одними з основних рішень, які були прийняті депутатами, це зміни до бюджету Любашівської селищної територіальної громади на 2023 рік, про затвердження Програми «Безпечна Любашівщина» Любашівської селищної територіальної громади на 2023-2027 роки, звіти старост старостинських округів Любашівської селищної ради та ряд земельних питань.

В результаті своєї роботи депутати ухвалили проекти рішень з більшості питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Народний депутат України Степан ЧЕРНЯВСЬКИЙ подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету та апарату селищної ради за злагоджену роботу та відповідальність при прийнятті рішень. Депутат взяв до уваги ряд питань та звернень до розгляду та прийняття відповідних рішень під час роботи в профільних комітетах Верховної ради України.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО подякував сільгоспвиробникам та всім жителям Любашівської громади за постійну підтримку та вагому допомогу підрозділам ЗСУ, а також учням і батькам за участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Михайло Лазаренко поінформував присутніх, що в Подільському районі реалізовується Всеукраїнський проект «Поліцейський офіцер громади», відповідно до якого в громадах створюються підрозділи для покращення правопорядку та підвищення рівня безпеки. Незабаром в Любашівській громаді запрацює два поліцейські офіцери громади, які обслуговуватимуть всі населені пункти громади. Для цього очільник району і приїхав сьогодні з робочим візитом, а також обговорив з керівництвом громади та поліції стан укомплектованості, забезпеченості підрозділів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь