Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

 До уваги багатодітних матерів Любашівської селищної територіальної громади! Поновлено прийом документів для присвоєння почесного звання “Мати-героїня”.

Дата: 06.06.2023 10:36
Кількість переглядів: 38

Відповідно до Закону України „Про державні нагороди України”, положення  „Про почесні звання України”, затвердженого Указом Президента України від 29.06.2001 №476/2001, визначено підстави для присвоєння почесного звання України „Мати-героїняˮ.

До присвоєння почесного звання “Мати-героїня” може бути представлена багатодітна матір, яка народила і виховала або виховує п’ятьох і більше дітей(до 8-річного віку) та забезпечує умови для їх зростання у сім’ї, створює сприятливі умови для здобуття освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.  Почесне звання присвоюється за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей, забезпечення умов для повноцінного розвитку здорових, гармонійно розвинутих особистостей, громадян незалежної України.

Пакет документів із заявою про висунення кандидатури, багатодітною матір’ю подається на розгляд виконавчого комітету сільської (селищної), міської ради, а саме:

1. Ксерокопія паспорта багатодітної матері (1, 2, 10, 11 сторінки) - 4 екземпляри

2. Ксерокопії свідоцтв про народження на всіх дітей – 3 екземпляри,. якщо хтось з дітей помер, 3 копії свідоцтва про смерть (причина смерті),

3. Характеристики з місця навчання кожної дитини (шкільного і студентського віку) та характеристики з місця роботи на кожну дитину (для працюючих); (оригінал і 2 копії )

4. Ксерокопії нагород, які присвоєні багатодітній матері (3екземпляри)

5. Копії документів про освіту дітей(атестати, дипломи) (3 копії )

6. Виданий органом внутрішніх справ документ про наявність чи відсутність відомостей стосовно дітей, які перебувають на обліку правопорушників, що не досягли 18 років, у тому числі звільнених зі спеціальних виховних установ; (оригінал та 2 копії)

7.      Довідка(повна) про наявність або відсутність судимості в особи, яку представляють до нагородження, та в кожного з дітей, яким виповнилося 14 років; (оригінал та 2 копії ), (довідка дійсна протягом 3 міс.). Наразі дану довідку можна отримати через застосунок «Дія»

8.      За наявності та за бажанням матері - копії грамот, дипломів, подяк, свідоцтв, листів для визначення внеску жінки у розвиток творчих здібностей дітей, формування в них високих духовних і моральних якостей» (3 копії.)

      Для оформлення нагородного листа подаються трудові книжки працюючих, воєнні квитки, та інше, всі копії подаються разом з оригіналами. За додатковою інформацією звертайтеся до Управління «Центр надання адміністративних послуг» Любашівської селищної ради за адресою : вул.. Софіївська, 162, смт. Любашівка Подільського району Одеської області або за телефоном 04864-2-12-21

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь