Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Привітали з професійними святами дільничних офіцерів поліції та фермерів.

Дата: 19.06.2023 12:23
Кількість переглядів: 79

19 червня 2023 року, в актовій залі Любашівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди Дня дільничного офіцера поліції та Дня фермера.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації, в тому числі земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

Вітаючи дільничних та фермерів з професійними святами, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов подякував усім за постійну допомогу Збройним силам України, наголосив, що потреби  для військових не зменшуються, також потребують допомоги жителі Херсонщини, тому нагадав, що добровільні внески потрібно перераховувати до волонтерської організації «Архангела Михаїла». Висловив сподівання, що невдовзі, в Любашівській громаді буде реалізовано проєкт «Поліцейський офіцер громади», що дасть змогу значно зменшити кількість правопорушень. Побажав всім Перемоги і досягнення миру на нашій українській землі.

Кращі офіцери та фермери були відзначені Почесними подяками Любашівської селищної ради.

Неповторними та яскравими музичними патріотичними  виступами щиро вітали всіх присутніх зі святом артисти комунального закладу «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь