Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

20 червня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО спільно з аграріями Подільщини у науковому центрі СФГ «Балкани» в селищі Сарата Білгород-Дністровського району бере участь у нараді з сільгосптоваровиробник

Дата: 20.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 80

20 червня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО спільно з аграріями Подільщини у науковому центрі СФГ «Балкани» в селищі Сарата Білгород-Дністровського району бере участь у нараді з сільгосптоваровиробниками Одещини.

Захід проводиться за ініціативи та під керівництвом начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега КІПЕРА і присвячений питанням підготовки до збиральних робіт «ЖНИВА-2023».

На зустрічі присутні голови та начальники відділів райдержадміністрацій області, керівники і спеціалісти сільгосппідприємств, фермери, представники науки, ЗМІ, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Після початку повномасштабного вторгнення рф на територію України сільськогосподарська галузь працює у надзвичайно складних умовах. Окупація територій, артилерійські обстріли під час проведення робіт, гектари замінованих полів, зниження цін на продукцію – це лише частина великої кількості викликів, на які кожного дня доводиться відповідати аграрному сектору.

Проте аграрії продовжують невпинно працювати, ризикуючи здоров’ям і життям, віддано та наполегливо виконуючи поставлені завдання. А тому важливість проведення заходів, що сприяють розвитку сільськогосподарської сфери, дають можливість спеціалістам сфери та керівництву регіонів отримати нові знання і практичні навички, важко переоцінити.

Присутні зможуть ознайомитися з демонстраційними ділянками СВК «Родина», що розташовані на чотирьох полях поспіль вздовж автошляху М-15, Одеса-Рені, а також з сучасним науковим центром СФГ «Балкани» під час презентації.

Основну увагу в ході конференції буде приділено таким питанням:

  • про підготовку області до проведення комплексу збиральних робіт у 2023 році;

  • про готовність сільськогосподарських підприємств у південних районах області до проведення збиральних робіт у поточному році;

  • вимоги чинного законодавства щодо дотримання правил техніки безпеки під час проведення комплексу польових робіт у поточному році;

  • інформацію щодо основних заходів пожежної та технічної безпеки під час збирання, переробки та зберігання врожаю;

  • вимоги чинного законодавства щодо дотримання правил перевезення вантажів великотоннажним автомобільним транспортом;

  • вимоги чинного податкового законодавства щодо експорту сільськогосподарської продукції, зберігання та продажу палива, а також поновлення планових і позапланових перевірок ДПС України;

  • вимоги чинного законодавства під час експорту сільськогосподарської продукції;

  • особливості подолання комунікаційних бар’єрів у відносинах з експортерами.

  • Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь