Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Останнім часом на урядову «гарячу» лінію надходять численні звернення від жителів нашої громади щодо надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування , засобів особистої гігієни та побутової хімії.

Дата: 30.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 103

Шановні мешканці Любашівської селищної

 територіальної громади!

Останнім часом на урядову «гарячу» лінію надходять численні звернення від жителів нашої громади щодо надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування , засобів особистої гігієни та побутової хімії.

     Варто пояснити, що фахівці «гарячих»  ліній не  організовують процес забезпечення громадян гуманітарною допомогою, не вирішують жодних питань,  з якими ви звертаєтеся на безкоштовні номери контактних центрів. Вони лише перенаправляютьзвернення до органів виконавчої влади місцевого рівня,  у вашому випадку до Любашівської селищної ради, посадовці якої протягом 30 календарних днів надають вам відповідь.. Таким чином, телефонні звернення опрацьовуються та задовольняються, виключно за рахунок можливостей  Любашівської селищної ради. Що стосується  гуманітарної допомоги, то вона надається, в першу чергу, внутрішньо переміщеним особамта  члени сім’ї військових, які несуть службу в Збройних Силах України.

З огляду на вище вказане, закликаємо всіх звертатися напряму до відділів та управлінь селищної ради, які нададуть відповідь на поставлені питання, за такими контактними даними: КУ «Центр надання соціальних послуг» - 2-64-40, Управління «Центр надання адміністративних послуг» - 2-12-21.  Всі інші контактні дані ви можете знайти на офіційному сайті громади за посиланням: https://lubashivska-gromada.gov.ua/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь