Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області для сфери ЖКГ

Дата: 07.08.2023 16:56
Кількість переглядів: 105

ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області

Критерії для сфери ЖКГ

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом з таких критеріїв:

1. Належність підприємства, установи і організації до секторального переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури», із наданням додатків 1 та 2 до Постанови у форматі Excel.

2. Підприємства, установи, організації, які мають дозволи, ліцензії, сертифікати на здійснення відповідного виду діяльності (електропостачання, газопостачання, водопостачання, водовідведення, ритуальні послуги, збирання/оброблення/видалення відходів, обслуговування ліфтового господарства, будівництво (буріння) артезіанських свердловин), що підтверджується наданням копій таких документів (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, копія дозвільного документу, копія дозвільної документації на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки).

3. Лист-обґрунтування від органу місцевого самоврядування щодо критичної необхідності послуг, які надаються підприємством, установою, організацією для територіальної громади, у межах якої відповідний суб’єкт господарювання здійснює свою діяльність.

4. Наявність документального підтвердження виконання робіт (у тому числі підрядних) на об’єктах критичної інфраструктури (надання копій наявних чинних договорів укладених з територіальними підрозділами правоохоронних органів, медичними, освітніми закладами, закладами соціальної сфери органами влади тощо).

Додаткова інформація  https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv.../

Якщо Ваша організація відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

#Бронювання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь