Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника ОВА Олега Кіпера

Дата: 08.08.2023 13:16
Кількість переглядів: 72

8 серпня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з керівництвом районного управління поліції, ДСНС, військової комендатури, районної ради, з головами територіальних громад, співробітниками РВА взяв участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника ОВА Олега Кіпера.

В ході наради голови адміністрацій звітували про стан справ у районах.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко надав звіт щодо ходу жнивної кампанії, організації суспільно-корисних робіт в громадах, надання допомоги ЗСУ та інших актуальних питань з життя району.

Докладніше – у відео.

На нараді були детально висвітлені такі питання:

Директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак доповів про реформу шкільного харчування та пріоритетні напрямки її реалізації у закладах загальної середньої освіти області в умовах воєнного стану, надав звіт щодо вже виконаних завдань в межах реалізації ініціативи та коментарі з певних проблемних питань. Також він висвітлив інформацію щодо пріоритетних завдань, які повинні бути реалізовані до початку навчального року: гарантія безпеки дітей під час очного навчання, організація дистанційного навчання, особливості фінансування та матеріально-технічне забезпечення шкіл тощо.

Інформацію про ліквідацію наслідків збройної агресії російської федерації надав директор Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Андрій Фігель. Він розповів про хід відновлення пошкоджених об'єктів, наголосив на необхідності прискорення виконання всіх заходів та цільового використання виділених на ці роботи коштів, важливості своєчасної розробки проєктно-кошторисної документації, швидкого реагування та компетентного підходу до реалізації поставлених завдань. Крім того, Андрій Фігель нагадав про можливість співпраці з різними структурами та фондами, отримання грантів і субвенцій, відзначивши кілька громад Подільського району в числі кращих в реалізації програм відновлення.

Питання щодо проведення профілактичних щеплень, планової вакцинації проти кору, дифтерії та поліомієліту та відновлення умов надання медичних послуг з імунізації населення висвітлила т.в.о. директора Департаменту охорони здоровʼя Одеської обласної державної адміністрації Оксана Рокунець-Сорочан. Вона наголосила на необхідності своєчасного виконання планів вакцинації, а також підкреслила важливість матеріально-технічного забезпечення медичних закладів всім необхідним в межах їх підготовки до осінньо-зимнього періоду.

Також на нараді було приділено увагу таким питанням:

Втрати врожаю через несприятливі погодні умови та вплив ситуації на економіку районів.

Будівництво та ремонт доріг, інших споруд в регіоні.

За підсумками наради Олег Кіпер надав посадовим особам додаткові доручення, наголосивши на необхідності підтримки тісної взаємодії та ефективної співпраці між всіма представниками влади 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь