A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні з благодійною місією до Подільська завітав представник громадської організації «Фонд відновлення України» Євген Кифоренко, який передав представникам лікарень Окнянської, Любашівської, Куяльницької, Савранської громад Подільського району гум

Дата: 15.08.2023 09:09
Кількість переглядів: 55

Повномасштабна війна в Україні триває. Кожен день вона забирає сотні життів військових та цивільних. Лишає українців даху над головою і руйнує інфраструктуру. Нищить все на своєму шляху на лінії зіткнення, сигналами повітряної тривоги та ракетними атаками нагадує про себе у тилу. Наразі кожен з нас робить все, аби наблизити перемогу, адже тільки спільними зусиллями нам вдасться перемогти ворога.

Сьогодні з благодійною місією до Подільська завітав представник громадської організації «Фонд відновлення України» Євген Кифоренко, який передав представникам лікарень Окнянської, Любашівської, Куяльницької, Савранської громад Подільського району гуманітарну допомогу – препарати, завдяки яким пацієнти зможуть отримати якісну та своєчасну медичну допомогу.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко подякував Євгену Євгеновичу та фонду і зазначив, що така допомога є надзвичайно цінною та потрібною. Представники медичних закладів громад також висловили щиру подяку, зазначивши, що у надскладні часи війни якісних медикаментів завжди не вистачає. А тому гуманітарний вантаж, доставлений представниками фонду, допоможе медичним працівникам вже сьогодні підтримувати здоров’я та рятувати життя подільчан.

Громадська організація «Фонд відновлення України» з перших днів широкомасштабного вторгнення військ рф на територію України надає підтримку малозабезпеченим родинам, сиротам, особам з інвалідністю, переселенцям та іншим вразливим верствам населення. Мета фонду – доступність та забезпечення необхідними ліками і медичними послугами усіх, хто їх найбільше потребує, всебічна підтримка медичних закладів, лікарень, соціальних установ по усій території України.

 Михайло Лазаренко зазначив, що сьогодні кожен українець працює на своєму фронті і допомагає країні, як може. Військові захищають нашу державу та свободу в бою, волонтери підтримують уразливі верстви населення, медики та представники інших професій виконують свою роботу, надаючи українцям доступ до всіх необхідних послуг та сфер. Тільки разом ми зможемо пережити складні часи та здобути перемогу!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь