Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 08:07
Кількість переглядів: 73

З Днем Незалежності України!

Сьогодні ми відзначаємо одну з найважливіших дат в історії становлення нашої держави – рівно 32 роки тому Актом проголошення незалежності України було відновлено історичну справедливість та повернено українському народу можливість вільно жити на своїй землі.

Цей день завжди був особливим для кожного українця – 24 серпня ми віддавали шану всім борцям за незалежність, святкували, щиро раділи можливості будувати своє щасливе майбутнє в суверенній демократичній державі.

Але з 2014 року українці змушені не словом, а ділом захищати свою країну. З моменту повномасштабного вторгнення кожен з нас щодня бореться за незалежність держави як найвищу цінність народу, обов'язкову умову реалізації власних прав та свобод. Боротьба іде за саме право існування української нації, яку ворог хоче стерти з лиця землі.

Ми воюємо сьогодні не лише за Україну, ми стоїмо за всю Європу. Нині весь цивілізований світ розуміє, що сильна незалежна Україна – це гарантія його спокою та стабільності. Україна гідно тримає удар – ми доводимо свою незалежність щодня і щиро віримо у Перемогу.

Я знаю, що цей день настане – ми обов’язково досягнемо мети та відзначатимемо державні свята під мирним небом. За незалежність сьогодні б’ються наші воїни на фронті, заради можливості вільно жити на своїй землі працюють та єднаються українці в тилу. Ми надихаємо весь світ мужністю, хоробрістю, щирістю та здатністю до взаємодопомоги. Ми віримо в світле майбутнє та знаємо, що зовсім скоро звільнимо рідну землю від окупантів!

З Днем Незалежності України! Слава Україні! Разом до перемоги!

З повагою – Михайло Лазаренко,

начальник Подільської районної військової адміністрації

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь