Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

У всіх населених пунктах Троїцького старостату проведені загальні збори громадян з метою обговорення та визначення єдиної кандидатури на посаду старости  Троїцького старостинського округу Любашівської селищної територіальної громади

Дата: 25.08.2023 12:29
Кількість переглядів: 64

У всіх населених пунктах Троїцького старостату проведені загальні збори громадян з метою обговорення та визначення єдиної кандидатури на посаду старости  Троїцького старостинського округу Любашівської селищної територіальної громади серед поданих кандидатур: гр. Заровного Володимира Михайловича, гр. Пехи Олени Федорівни, гр. Славинського Олександра Олексійовича.

За результатами проведених зборів по всім населеним пунктам Троїцького старостату визначена єдина кандидатура старости з урахуванням думки громадськості – Пеха Олена Федорівна (набрала 178 голосів).

Інші кандидати набрали: Славинський Олександр Олексійович – 113 голосів, Заровний Володимир Михайловича – 2 голоси.

Наступним етапом буде винесення у вересні 2023 року на обговорення визначеної кандидатури Пехи Олени Федорівни у формі заповнення підписного листа-опитування.

Якщо кандидат набере більше 17 відсотків голосів від зареєстрованих жителів старостату, його кандидатура буде подана Любашівським селищним головою на затвердження сесією Любашівської селищної ради.

Якщо кандидат не набере необхідну кількість голосів, така кандидатура вважається не погодженою з жителями на посаду старости.

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь