Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

В Любашівській громаді проведено урочистий захід з вшанування загиблих Героїв «Батьківське серце»

Дата: 29.08.2023 15:11
Кількість переглядів: 69

29 серпня 2023 року в Любашівській громаді проведено урочистий захід з вшанування загиблих Героїв «Батьківське серце», ініційований Любашівським  селищним головою Геннадієм Павловим та військово-цивільною спілкою «Бойове братерство України».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих захисників та захисниць України, в тому числі згадали поіменно всіх Героїв жителів Любашівської громади, які віддали життя за Україну та кожного з нас.

Зі словами підтримки та співчуття до рідних загиблих Захисників звернулись секретар Любашівської селищної ради Людмила Мокряк та президент військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» Павло Іванович  Жебрівський. Подякували Захисникам  України, які сьогодні на передовій захищають територіальну цілісність України та оберігають нас від ворога.

Під час заходу дітям, батьки яких загинули, вручили іменні пам’ятні кулони «Батьківське серце» від військово-цивільної спілки "Бойове братерство України". До кожного кулону виписано іменне посвідчення, а на зворотному боці нанесено ім’я та прізвище загиблого. Цей шматочок срібла у вигляді серця, обрамлений терновим вінком із краплинкою крові, не прикраса і не медаль, це -  оберіг. Його створили, щоб кожна дитина загиблого Героя поряд із хрестиком носила частинку батьківського серця.

Після урочистого заходу, на площі біля будинку культури смт Любашівка організовано патріотичний концерт від Одеського духового оркестру національної гвардії України, для підняття бойового духу, та патріотичного настрою українського народу!

Сьогодні нас об’єднала пам’ять про тих, хто зі зброєю в руках став на захист рідної України. Пам’ять про найрідніших людей, котрих, на жаль, не повернути, але які завжди житимуть у наших серцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь