Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Серпнева діалог-нарада "Другий рік під знаком війни. Підготовка закладів освіти 2023/2024 навчального року"

Дата: 31.08.2023 12:41
Кількість переглядів: 96

Серпнева діалог-нарада "Другий рік під знаком війни. Підготовка закладів освіти 2023/2024 навчального року"

 

31 серпня 2023 року в приміщенні медіа-центру Любашівської публічної бібліотеки  відбулася серпнева діалог-нарада "Другий рік під знаком війни. Підготовка закладів освіти 2023/2024 навчального року" за участі керівників дошкільних та навчальних закладів громади.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих захисників та захисниць України, в тому числі згадали поіменно всіх Героїв жителів Любашівської громади, які віддали життя за Україну та кожного з нас.

З вітальним словом до освітян звернувся Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, подякував за постійні донати Збройним Силам України, за відповідальну працю та національно-патріотичне виховання, адже завдяки патріотично настроєній молоді, яка сьогодні захищає територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України маємо можливість спокійно жити, працювати та навчати дітей. Побажав вчителям творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році без «Повітряних тривог». Запевнив, що Любашівська селищна рада буде і надалі підтримувати освітян

Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Олександр Байрак у своєму виступі подякував всім за відповідальну роботу у важкий період. Розповів, що в новому навчальному році всі дошкільні та навчальні заклади будуть працювати в очному форматі, так як Любашівською селищною радою було виділено відповідне фінансування для облаштування  укриттів цивільного захисту. Також Олександр Байрак зазначив, що додатково закуплені «Шкільні автобуси», ремонтуються ділянки доріг по маршрутам «Шкільних автобусів», придбане обладнання для харчоблоків, спортивний інвентар, плануються поточні та інші ремонти.   

Під час наради обговорили різні питання щодо підготовки закладів освіти Любашівської громади до 2023/2024 навчального року в умовах воєнного стану з обов’язковим забезпеченням безпечних умов освітнього процесу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь