Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

23 жовтня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу нараду з головами громад району за участі начальника відділення Військової служби правопорядку міста Подільськ майора Павла Хоменка та в. о. н

Дата: 23.10.2023 16:16
Кількість переглядів: 60

23 жовтня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу нараду з головами громад району за участі начальника відділення Військової служби правопорядку міста Подільськ майора Павла Хоменка та в. о. начальника Подільського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Одеській області Олександром Рекою.

На нараді були присутні перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода, заступник Вадим Мегіс, начальник відділу агропромислового розвитку Наталія Вдовиченко.

Основну увагу було приділено таким питанням:

 Проведення щорічної кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Подільського району.

 Початок на Подільщині місячної кампанії широкомасштабного розшуку військовослужбовців, які самовільно залишили частини або місця служби.

В.о. начальника Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Олександр Река доповів про поточну ситуацію зі сказом в Подільському районі, яка викликає занепокоєння.

 Також розповів про стан виконання плану щеплень домашніх тварин та наслідки, до яких може призвести недостатнє приділення уваги питанню.

Сказ – надзвичайно небезпечне захворювання, яке може вражати як тварин, так і людей. Воно передається через укуси інфікованих тварин або контакт з їхньою слиною. Після появи симптомів захворювання практично завжди закінчується летально. Наразі лікування від сказу немає, а тому єдиним ефективним засобом протидії розповсюдженню захворювання є профілактика.

 Олександр Река розповів про початок щорічної кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Подільського району та дав відповіді на всі задані питання.

 Були висвітлені актуальні аспекти організації співпраці бригад Держпродспоживслужби з керівництвом та представниками відповідних служб громад, розглянуті терміни й особливості перебігу кампанії.

 Присутні обговорили всі важливі логістичні нюанси, скоординували план подальших дій для максимально ефективного та оперативного проведення кампанії.

Виступив начальник відділення Військової служби правопорядку міста Подільськ майор Павло Хоменко, який розповів про проведення місячної кампанії широкомасштабного розшуку військовослужбовців, що самовільно залишили частини або місця служби.

 Павло Хоменко докладно розповів про механізм розшуку, необхідність визначення місцезнаходження військовослужбовців, алгоритм роботи з ними, важливість розʼяснення їм всіх прав і обовʼязків. Та наголосив на важливості сприяння керівництва громад у пошуку таких людей, посилення співробітництва зі старостами.

Завершив нараду начальник Подільської військової адміністрації Михайло Лазаренко.

Він звернувся до присутніх, розповівши про результати проведеної роботи із захисту енергетичних обʼєктів від ворожих атак та підготовки критичної інфраструктури до зимового сезону. Акцентував увагу на важливості продовження реалізації завдань та створення плану дій на випадок можливих надзвичайних ситуацій.

Також Михайло Дмитрович подякував всім, хто долучається до допомоги ЗСУ, та закликав не знижувати темпи допомоги. Адже повномасштабна війна в Україні триває і тільки за умови об’єднання зусиль зможемо здобути перемогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь