A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка були проведені урочисті збори, для того, щоб висловити слова поваги та подяки всім, хто допомагає захищати незалежність, свободу нашої незламної неньки

Дата: 01.11.2023 15:13
Кількість переглядів: 55

Сьогодні за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка були проведені урочисті збори, для того, щоб висловити слова поваги та подяки всім, хто допомагає захищати незалежність, свободу нашої незламної неньки України.

На заході були присутні начальник Подільського РУП ГУНП в Одеській області Олег Жуковський, начальник відділення ВСП м. Подільська майор Павло Хоменко, Голова громадської ради при Подільській РВА Богдан Мельник, поетеса Людмила Вовк, голови громад, військові, волонтери, підприємці, аграрії, фахівці Подільської РВА, військовий капелан, протоієрей Михайло Базилько.

Волонтери - це люди, які добре розуміють проблеми військових, співчувають їм, і мають бажання безкорисно допомагати нашим захисникам і захисницям. Адже головне душа людини, і помисли з якими вона виконує ту чи іншу справу. Вони працюють без користі для себе, показуючи цим суспільству, що в житті є речі більш цінніші, ніж отримання слави чи матеріальної нагороди.

«У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Вам усім велика подяка від імені кожного військового, якому Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!»- звернувся до присутніх Михайло Лазаренко.

Також слова вдячності волонтерам висловили завідувачка терапевтичним відділенням, лікар – терапевт, поетеса Людмила Вовк та настоятель парафії всіх святих землі української православної церкви України, військовий капелан, протоієрей Михайло Базилько.

За вагомий внесок у зміцнення обороноздатності України, підтримку підрозділів 15 полку НГУ, за патріотизм та небайдужість в умовах бойових дій з російським загарбником Подяки отримали:

-заступник Піщанського селищного голови – Володимир Гербенський;

- заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Мегіс;

-керівникк селянсько-фермерського господарства «Баштанар» Олександр Фараджев;

- головний інженер селянсько-фермерського господарства «Прогрес» Василь Гнидюк;

- керівник фермерського господарства «Михайлюки» Сергій Михайлюк;

- керівник товариства «Господарство Олеся» Томсон Пітер Мітчел.

За людську небайдужість , благородство душі, чуйність, доброту, відповідальність, вагому волонтерську діяльність в умовах воєнного стану під час збройної агресії російської федерації проти України Подяки від начальника Подільської районної військової адміністрації отримали:

- голова Зеленогірської селищної ради Володимир Калкатін;

- колектив Зеленогірського ліцею Зеленогірської територіальної громади;

- колектив Ясенівського ліцею Зеленогірської територіальної громади;

- колектив Познанського ліцею Зеленогірської територіальної громади;

- приватний підприємець Ірина Паюк;

- координатор волонтерського загону Савранщини Галина Бурик.

За підтримку військовослужбовців військової частини 3035 Національної гвардії України та співпрацю Подяки отримали:

- директор товариства «Тілігул» Володимиру Патрікан

- директор АГРОФІРМИ «КОДИМА» Микола Сороча.

- директор «ХЬЮМАН РЕСОРСИС АУТСОРСИНГ КАМПАНІ» Віктор Мишко

- приватний підприємець Олексій Пантєлєєв

- Подяка та прапор України отримала приватний підприємець Любов Терп;як

За виявлений патріотизм та волонтерську допомогу військовій частині А 2800 подяку отримав керівник фермерського господарства «Сушко» Олексій Сушко.

За систематичне надання благодійної допомоги з самого початку бойових дій і по сьогодення особовому складу Управління поліції особливого призначення №2 Подяку отримав керівник товариства «КОДИМСЬКЕ ЗЕРНО» Валентина Бойчук.

За вагомий внесок у боротьбу за визволення Української держави та допомогу 38 зенітно – ракетному полку імені генерал – хорунжого Юрія Тютюнника Подяку отримав керівник товариства «АГРОЮНА» Юрій Катернюк.

За всебічну допомогу 11 бригаді імені Михайла Грушевського Подяки отримали:

- керівник селянсько-фермерського господарства «Фонтан» Світлана Кучер.

-керівнику «АГРОСВІТ» Віктор Цибулька.

За вагомий внесок в технічне оснащення 21- ї механізованої бригади Подяку отримав приватний підприємець Станіслав Овсяницький.

За невтомність, громадянську позицію, патріотизм та любов до Батьківщини, голова Громадської ради при Подільській РВА Богдан Мельник отримав збірку поезій від автора Людмили Вовк.

За систематичну допомогу та вагомий внесок для наших захисників і захисниць подарункові пакети отримали Едуард Шибкий, Сергій Постіка та Денис Цапок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь