Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

День працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили в Любашівській громаді

Дата: 09.11.2023 13:12
Кількість переглядів: 320

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, який щорічно відзначають 9 листопада.

О 09.00 год. приєднались до Всеукраїнської  хвилини мовчання в пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації, в тому числі земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

З найщирішими вітаннями та найкращими побажаннями до працівників культури звернулись Любашівський селищний голова Геннадій Павлов,  начальник відділу культури і туризму Любашівської селищної ради Анатолій Крячик, директор КЗ "Центр культури і дозвілля" Любашівської селищної ради Василь Яремчук,  привітали творчих та талановитих представників нашої громади з професійним святом, акцентуючи увагу на внеску закладів культури і творчих людей для підтримки наших Воїнів.

Любашівський селищний голова подякував всім працівникам культури за роботу в цей складний час, відзначив працю культпрацівників для наближення Перемоги. Адже всі вони змінили святкові виступи та концерти на волонтерство: активно організовують благодійні концерти для підтримки Збройних Сил України, виготовляють окопні свічки, плетуть маскувальні сітки, і разом з цим - продовжують проводити заходи щодо популяризації кращих традицій народного мистецтва. Закликав і надалі продовжувати роботу серед населення щодо донатів на підтримку Збройних Сил України, яких від початку війни надійшло на благодійний рахунок ВО «Архангела Михаїла» більше семи мільйонів гривень.  Тому продовжуємо допомогати нашим захисникам, адже кожен донат це врятоване життя, це допомога ЗСУ!  Побажав усім передусім миру та щоб ми всі разом якнайшвидше відсвяткували Перемогу.

З нагоди професійного свята кращі працівники культури та аматори народного мистецтва були відзначені Подяками Любашівської селищної ради та Подяками відділу культури і туризму Любашівської селищної ради, КЗ "Центр культури і дозвілля" Любашівської селищної ради за їх сумлінну та віддану працю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь