Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

06 грудня 2023 року в селищі Любашівка біля Будинку культури відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 15:56
Кількість переглядів: 138

 

З нагоди Дня Збройних Сил України, ми вітаємо всіх наших відважних воїнів та їхні родини. Сьогодні ми вшановуємо сміливість та відданість наших солдатів, які стоять на захисті нашої держави. Ваша мужність та відданість є прикладом для кожного українця.

Кожен українець на своєму місці: на фронті і в тилу самовіддано працює задля нашої Перемоги. 

Сьогодні і ми в черговий раз мали за честь допомогти Збройним Силам України. Від імені Любашівської громади та аграріїв Всеукраїнської Аграрної Ради передали автомобіль Пікап «Ніссан Навара» для потреб військової  частини А2756, особовий склад якої оберігає та захищає спокій місцевих жителів.

 06 грудня 2023 року в селищі Любашівка біля Будинку культури відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Збройних Сил України.

Від імені усієї громади Любашівський селищний голова Геннадій ПАВЛОВ зі словами вдячності звернувся до військовослужбовців Любашівщини, які в цей складний час одягли військову форму та взялися до зброї для захисту рідної землі, побажав міцного здоров’я, незламного духу, а головне - омріяної нами всіма ПЕРЕМОГИ. Подякував волонтерам, аграріям, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України, закликав продовжувати донатити на ЗСУ, щоб завтра ми могли прокинутися у вільній незалежній країні. 

Від Всеукраїнської Аграрної Ради передав вітання військовослужбовцям депутат Подільської районної ради Сергій ПАРОВИК, подякував за захист України, закликав присутніх більш активно допомагати українським військовим та разом працювати на Перемогу над російськими загарбниками, 

Під час урочистого мітингу всі присутні схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за незалежність та цілісність України та мирних жителів, які загинули внаслідок вторгнення російської федерації в Україну.

Згадали всіх загиблих Героїв-земляків поіменно, які віддали своє життя за мирне майбутнє рідної України. Наша довічна шана усім полеглим Героям!

Почесними грамотами Любашівської селищної ради за активну громадянську позицію, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави та з нагоди Дня Збройних Сил України  були нагороджені військовослужбовці військової  частини А2756 та колектив 4-го відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Любашівська селищна рада дякує за активну участь у придбані автомобіля керівництво та членів Всеукраїнської аграрної ради, господарства яких зареєстровані на території Любашівської громади та всіх жителів Любашівської громади, які перераховують кошти  ради спільної Перемоги. 

Допомогаючи нашим захисникам,ми підтримуємо їх і даємо зрозуміти, що вони не одні, що вони не даремно взяли до рук зброю. Збір коштів продовжується на благодійний рахунок волонтерської організації "Архангела Михаїла". 

Кошти перераховувати на рахунок ГО «Волонтерська організація «Архангела Михаїла»:

Карта Приватбанку 4246 0010 0394 1410

Рахунок ПриватБанку UA663052990000026004034921790

ЄДРПОУ 44723936, МФО 305299.

Віримо, в Збройні Сили України!

Підтримуємо та працюємо й далі заради Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь