Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2023 14:21
Кількість переглядів: 63

08 грудня 2023 року, в актовій залі Любашівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера та Дня місцевого самоврядування.

Перед початком заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за незалежність та цілісність України та мирних жителів, які загинули внаслідок вторгнення російської федерації в Україну.

З вітальним словом до присутніх звернувся Любашівський селищний голова Геннадій ПАВЛОВ, який зазначив, що два свята пов’язані. В тяжкий для України час, волонтери постійно допомагають військовим та внутрішньо-переміщеним особам, а представники місцевого самоврядування опікуються проблемами громади, допомагають і підтримують ЗСУ і разом працюють над наближенням Перемоги України.

Сергій ПАРОВИК від імені Асоціації «Аграріїв та промисловців Півночі Одещини» подякував всім за те, що і під час війни, кожен на своєму місці працює для добробуту людей в громаді та допомагає Збройним Силам України наближуючи Перемогу. 

Кращим з кращих волонтерам, колективам благодійних громадських організацій, представникам органів місцевого самоврядування вручили Відзнаки і Грамоти від Любашівської селищної ради та  Грамоти від Асоціації «Аграріїв та промисловців Півночі Одещини».

Секретар Любашівської селищної ради Людмила МОКРЯК привітала від імені всіх жителів громади Любашівського селищного голову Геннадія ПАВЛОВА з отриманою нагородою – Почесною грамотою від голови Одеської обласної державної адміністрації Олега КІПЕРА.

«Дякую усім волонтерам, з якими ми співпрацюємо та колективу селищної ради! Ця подяка не мені, а всім нам за нашу спільну працю! Ми всі разом, своєю щоденною працею та волонтерством наближаємо нашу спільну Перемогу. Та головна подяка сьогодні нашим Воїнам, Захисникам, які в холодних окопах на передових позиціях фронту стримують навалу загарбників. Тому продовжуємо донатити на Збройні Сили України, не зупиняємось. Вже зараз отримали від наших Захисників замовлень на придбання рацій на суму близько двох мільйонів гривень. Відповідно до запитів від командувань військових частин, рот чи підрозділів Збройних Сил України продовжуватиметься робота і щодо придбання автомобілів, які будуть поставлені на облік та використовуватимуться для службових цілей. Жоден автомобіль не було передано в особисте користування окремим особам, лише за наявності відповідного звернення і для потреб військових підрозділів» - зазначив Геннадій ПАВЛОВ.

  Під час заходу про кожного було сказано багато гарних та теплих слів, відзначено їх професіоналізм, відповідальність та активну участь волонтерів і представників органу місцевого самоврядування у вирішенні повсякденних суспільних проблем жителів громади.

Учасників урочистостей гарними піснями, музичними композиціями, привітали працівники КЗ «Центр культури та дозвілля» Любашівської селищної ради та Троїцького Будинку народної творчості імені Р.Палецького.

Щира подяка усім небайдужим та активним українцям, які наближають нашу Перемогу разом із нашими Збройними Силами України!

       Разом до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь