Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Служба у справах дітей Любашівської селищної ради разом з дітками чекає на святкове диво – створення нової, щасливої родини!!! 

Дата: 08.12.2023 14:50
Кількість переглядів: 68

У нашій, Любашівській громадіі, без батьківського піклування  залишилось четверо малолітніх діток з однієї сім’ї, двоє  дівчаток  та двоє  хлопчиків,  віком  від 10 до 5 років.  Дітки  хороші, виховані, веселі,  люблять гратися, йдуть на контакт, спілкуються.  На даний час діти перебувають у безпечному місці, не чують сирен, не ховаються у підвали, але дуже хочуть додому. У них немає будинку, їх ніхто не чекає, їм немає кого назвати мамою та татом, ніхто не кличе їх донечка та синочок, не обійме та  не приголубить, як мама та тато.

    Може читаючи це повідомлення, хтось  перейметься долею  дітей,  може хтось завжди мріяв про велику, багатодітну, дружню родину.  Може уже власні діти виросли та розлетілись, а сили та потенціал залишився і є можливість подарувати тепло і любов, ощасливити  діточок, які так бажають повернутися додому, де їх чекають та  будуть любити.

    Наближаються Різдвяні та Новорічні свята, під час яких  здійснюються бажання   та збуваються  найзаповітніші  мрії, може  і у  Аліни, Вадима, Дениса та Софійки,  здійсняться  їхні бажання та мрії  і вони отримають найцінніший подарунок - люблячих  батьків, та  можливість повернутися додому, до такого омріяного дому…

   Давайте, створимо для дітей чарівну казку, в якій здійсняться їхні найзаповітніші мрії, подаруємо сімейний затишок та любов, будемо майстрами дитячої долі.

    До  Різдва  та Нового року залишилось мало часу, але так багато  можна зробити.

Служба у справах дітей Любашівської селищної ради разом з дітками чекає на святкове диво – створення нової, щасливої родини!!! 

 Тел. (04864) 2-20-11,  093 766 69 92

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь