Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

«Прозорість та підзвітність»

Дата: 11.12.2023 13:24
Кількість переглядів: 57

«Прозорість та підзвітність»

За ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКО відбулась робоча зустріч з головою Любашівської громади ГЕННАДІЄМ ПАВЛОВИМ.

Очільник району на постійній основі проводить зустрічі з головами громад, ціллю яких є здійснення контролю за належним використанням коштів громади, щоб всі витрати були прозорими.

Принцип прозорості та відкритості закладено у ЗУ «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про публічні закупівлі», «Про державну службу» та інших. Саме з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів створена робоча група «Прозорість і підзвітність».

У засіданнях робочої групи з моменту створення беруть участь керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, громадських організацій та голови територіальних громад.

Під час зустрічі було обговорено важливість допомоги Збройним Силам України та очільником району наголошено, що це першочергова задача в наш час.

ГЕННАДІЙ ПАВЛОВ доповів, що громада регулярно допомагає Збройним Силам України - нещодавно було передано нашим захисникам продукти харчування та автомобіль.

За підсумками проведеної зустрічі було прийнято низку рішень, важливих для нашого району, зокрема переглянуто та відмінено низку запланованих тендерів, щоб кошти були спрямовані на нагальні потреби захисникам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь