Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Зустріч з представниками Всесвітньої Продовольчої Програми ООН та Одеської області: обговорення шляхів покращення життя наших співгромадян!

Дата: 14.12.2023 08:07
Кількість переглядів: 50

Зустріч з представниками Всесвітньої Продовольчої Програми ООН та Одеської області: обговорення шляхів покращення життя наших співгромадян!

 Сьогодні представники структурних підрозділів Одеської ОДА вітають ініціативу Всесвітньої Продовольчої Програми ООН за голуванням Джалал Шахом, у співпраці з Одеською областю!

 Мета зустрічі - обговорити реалізацію поточних програм та планів на майбутнє, зокрема визначення потреб регіону для ефективного планування допомоги. 

 Очікуємо на збільшення забезпечення жителів та ВПО області продуктовими наборами та продовження програми грошової допомоги.

 Наша спільна діяльність з ВПП ООН у 2023 році вже призвела до роздачі продуктових наборів та грошових переказів, сприяючи понад 570 тисячам осіб. 

 Важливий внесок у покращення життя дітей - підписані договори для фінансування щоденних шкільних обідів у понад 60 000 дітей у 420 школах в 11 областях. 

 Спільно працюємо над українською реформою шкільного харчування, забезпечуючи 30% гарячих обідів для дітей 1–4 класів у школах 10 областей. 

 Дякуємо всім партнерам за взаємодію та спільний внесок у підтримку наших громадян! #UNWFP #ОдеськаОбласть #СпільнаДія #ЗаЛіпшеМайбутнє

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь