Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вшанували пам'ять ліквідаторів на Чорнобильській АЄС 

Дата: 14.12.2023 13:43
Кількість переглядів: 76

 

 

14 грудня в селищі Любашівка, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся урочистий мітинг за участі учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, вдів, членів сімей ліквідаторів, представників Любашівської селищної ради, громадськості, мешканців селища.

- У самовідданій боротьбі з невидимим лютим ворогом ліквідатори Чорнобильської катастрофи та їхні родини стояли на передовій так, як і сьогодні стоять на передовій наші військові захищаючи кожен метр нашої країни. Україна героїчно захищає світ від катастрофи не дозволяючи російським ракетам завдати ударів по атомним реакторам. Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, це  – дійсно герої та патріоти. Велика Вам подяка і низький доземний уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство. Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи - зазначила у своєму виступі секретар Любашівської селищної ради Людмила Мокряк.

Голова Любашівської громадської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Микола Бурлака висловив присутнім ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС  слова щирої подяки та пошани, також подякував всім працівникам селищної ради за постійну підтримку та розуміння сімей чорнобильців.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за незалежність та цілісність України, мирних жителів, які загинули внаслідок вторгнення російської федерації в Україну та померлих земляків внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС поіменно, після чого до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЄС  були покладені живі квіти.

Після покладання квітів ліквідатори-чорнобильці переглянули виставку "Дзвони Чорнобиля" у Любашівському краєзнавчому музеї, а також поспілкувались з секретарем Любашівської селищної ради, ліквідатори ділилися своїми проблемами та спільно обговорювали шляхи їх розв’язання.

Низький вам уклін, Герої Чорнобиля!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь