Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Під керівництвом начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренко було проведено командно-штабні навчання на території Подільщини.

Дата: 15.12.2023 08:29
Кількість переглядів: 83

Сьогодні з метою підготовки органів управління та сил цивільного захисту до реагування на виникнення можливих надзвичайних ситуацій були проведені командно – штабні навчання на території Одеської області.

До навчання були залученні представники районних органів національної поліції, ДСНС, «ДТЕК Одеські електромережі», центри екстреної медичної допомоги, структурні підрозділи та посадові особи РДА.

Під керівництвом начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренко було проведено командно-штабні навчання на території Подільщини.

Мета навчань – відпрацювання теоретичних і практичних заходів щодо організації управління під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо – зимового періоду з урахуванням умов воєнного стану, а також реагування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи щодо готовності роботи в умовах надзвичайних ситуацій у зимовий період 2023-2024 року.

Завдяки злагодженим діям керівництва пунктів управління всі поставлені завдання в Подільському районі відпрацьовані на відмінно.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь