A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Функціонування системи освіти в умовах воєнного стану характеризується інтенсивним пошуком нових підходів до навчання, згуртованості педагогічного колективу та батьківської громадськості.

Дата: 20.12.2023 08:16
Кількість переглядів: 32

Функціонування системи освіти в умовах воєнного стану характеризується інтенсивним пошуком нових підходів до навчання, згуртованості педагогічного колективу та батьківської громадськості.

За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКО на звернення вчителів Троїцького ліцею Любашівської громади, представники відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Подільської РДА завітали на збори трудового колективу даного закладу.

В умовах збройної агресії важливого значення набувають питання створення комфортного та безпечного освітнього середовища не лише для учнів та вихованців, а й працівників закладів освіти.

В ході зустрічі було обговорено ряд проблемних питань та надано рекомендації. Тож, Маємо розуміти, що у світі, який постійно змінюється і розвивається, набуло великого значення питання організації гнучкої системи надання освітніх послуг, а також безпосередня участь сучасного, конкурентоспроможного педагога, керівника закладу освіти, готового втілити в життя перспективні плани та задуми. Сподіваємось, що зміни відбудуться.

Разом до ПЕРЕМОГИ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь