Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

22 грудня 2023 року відбулось пленарне засідання 36 сесії Подільської міської ради I скликання. У роботі сесії взяв участь начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.

Дата: 22.12.2023 13:03
Кількість переглядів: 56

22 грудня 2023 року відбулось пленарне засідання 36 сесії Подільської міської ради I скликання.

У роботі сесії взяв участь начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.

Також присутніми на сесії були начальник Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області заступик полковника поліції ОЛЕГ ГАЛАНЮК, полковник цивільного захисту ЮРІЙ УНТІЛОВ та Військовослужбовці.

На початку засідання Михайло Дмитрович звернувся до присутніх: «Вкотре наголошую про важливість раціонального використання коштів згідно роботи групи «Прозорість та підзвітність». Продовжуємо виявляти сумнівні тендери, які недоцільні під час війни. Загалом в районі вже відмінили торгів на мільйони гривень! Чим прозоріша влада, тим менше простору для корупції. Війна продовжується, всі присутні тут мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам, ні на мить не треба забувати завдяки кому ми живемо, працюємо та кому ми маємо бути вдячні».

Військовослужбовці в ході сесії звернулись до голови РВА, депутатів, та керівництва міської ради зі словами вдячності за допомогу, а саме: передані ліки, одяг, автомобілі, дрони та продукти харчування.

Також очільником району було оголошену подяку ОЛЕГУ АЛБАНСЬКОМУ за ефективну співпрацю з поліцією Одещини, зміцнення її матеріально-технічної бази та активну громадянську позицію під час воєнного стану, від імені начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції ІВАНА ЖУКА.

Загалом на сесії було розглянуто 35 питань порядку денного. Зокрема, розглядались питання щодо бюджету Подільської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Всі питання порядку денного попередньо були розглянуті на спільному засіданні постійних комісій міської ради, депутатами прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь