A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Онлайн-засідання «Про взаємодію, координацію та узгодження дій між Силами оборони, правоохоронними органами, РВА та органами місцевого самоврядування щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури і можливого реагування на випадок їх ураження під час

Дата: 08.01.2024 13:37
Кількість переглядів: 47

Онлайн-засідання «Про взаємодію, координацію та узгодження дій між Силами оборони, правоохоронними органами, РВА та органами місцевого самоврядування щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури і можливого реагування на випадок їх ураження під час погіршення погодних умов».

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в онлайн-засіданні, яке проходило під головуванням начальника ОВА Олега КІПЕРА.

Також присутніми на засіданні були перший заступник начальника Подільської РВА Оксана ЛОБОДА, заступник Вадим МЕГІС, керівництво ДСНС та поліції Подільського району.

На нараді було обговорені питання, щодо здійснення заходів з відновлення електропостачання до населених пунктів, також Про заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в районах у зв’язку з ускладненням погодних умов на території Одеської області.

Михайло Дмитрович доповів обстановку, яка склалась в Подільському районі станом на 11:30, а саме: «На дорогах ожеледиця, підрядна та комунальна техніка працюють в посиленому режимі. Електроенергія відсутня у 98 населених пунктах (Ананьївська, Зеленогірська, Любашівська громади, частково є вимкнення – Слобідська, Окнянська, Куяльницька, Подільська громади), кількість населення 51 632 осіб. Працюють бригади ДТЕК, ситуація покращується".

На нараді було обговорено проблемні питання районів області та начальником Одеської ОДА Олегом Кіпером надані додаткові інструкції щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій через погіршення погодних умов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь