Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Відбулась координаційна зустріч з експертами з розробки Стратегії комплексного повоєнного відновлення та розвитку Одеської області.

Дата: 24.01.2024 08:31
Кількість переглядів: 33

Відбулась координаційна зустріч з експертами з розробки Стратегії комплексного повоєнного відновлення та розвитку Одеської області.

Під час зустрічі разом з експертами швейцарсько-українського проєкту DECIDE обговорили стан підготовки Стратегії та результати спільної роботи з представниками структурних підрозділів ОДА.

Окремим питанням стало напрацювання дорожньої карти подальших кроків для підготовки плану заходів для реалізації Стратегії із залученням стейкхолдерів з вищих органів влади, бізнесу, освітянської спільноти та громадськості.

Одним із основних завдань для Одеської ОВА на 2024 рік є фіналізація роботи з формування Стратегії повоєнного відновлення та розвитку Одеської області. Ця стратегія стане планом дій, які мають бути реалізовані, щоб вирішити актуальні для мешканців проблеми, а також щоб Одещина досягла того успіху, якого вона заслуговує. Стратегія розробляється з урахуванням процесів інтеграції до європейського простору, в основі якого покладено інтегрований підхід для максимального використання потенціалу регіону.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь