Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Діючі та потенційні проєкти для розвитку Одещини обговорили під час зустрічі з представниками одеського офісу Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН).

Дата: 24.01.2024 08:33
Кількість переглядів: 43

Діючі та потенційні проєкти для розвитку Одещини обговорили під час зустрічі з представниками одеського офісу Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН).

ПРООН працює приблизно у 170 країнах і територіях, зокрема і в Україні, допомагаючи долати бідність, зменшити нерівність та дискримінацію, а також зміцнити стійкість, щоб країни могли підтримувати досягнутий прогрес. ПРООН відіграє важливу роль допомагаючи країна досягти Цілей сталого розвитку.

Здебільшого проєкти, які реалізуються в Одеські області – це проєкти відновлення та будівництва, зокрема, медичних закладів та закладів освіти, критичної інфраструктури, які фінансуються Європейським інвестиційним банком.

ПРООН також реалізує компонент щодо гуманітарного розмінування та тісно працює за цим напрямом з представниками ДСНС та Національної поліції в Одеській області, де основним питанням є морське розмінування.

Обговорили також стан реалізації проєкту ECHO4SCHOOLS-UA, в рамках якого ведуться роботи щодо реконструкції трьох закладів освіти, що зазнали руйнувань внаслідок терористичних атак рф.

Окремо торкнулись питання енергоефективності. Сьогодні ПРООН реалізує кредитну програму спрямовану на підвищення енергоефективності громадських будівель, ремонту об’єктів, пошкоджених унаслідок війни, а також адаптації будівель для розміщення внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Дякуємо партнерам за готовність до співпраці, відкритість та у спільній синергії будемо покращувати життя мешканців нашого регіону відновлюючи та будуючи соціально важливі інфраструктурні об’єкти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь