A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

«Перемога над ворогом – наша спільна справа. Тому ми робимо все, щоб підтримати військових та забезпечити необхідним спорядженням. Робитимемо це і надалі» - очільник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО.

Дата: 24.01.2024 15:38
Кількість переглядів: 44

#допомога2024

«Перемога над ворогом – наша спільна справа. Тому ми робимо все, щоб підтримати військових та забезпечити необхідним спорядженням. Робитимемо це і надалі» - очільник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО.

Вже вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА було організовано та передано допомогу нашим захисникам, які боронять цілісність наших територій на Херсонському та Харківському напрямках.

Найбільше запитів, які отримуємо від військових, як і раніше, стосуються придбання автомобілів. На фронті, в екстремальних умовах експлуатації, транспортні засоби швидко зношуються і є найбільш затребуваними.

Було передано:

- автомобіль – пікап;

- мікроавтобус;

- великий причіп.

Завдяки цим автомобілям наші бійці з легкістю можуть переїжджати з місця на місце та перевозити необхідний вантаж.

До допомоги долучилися аграрії та підприємці Савранської громади Паламарчук Олена та Волошин Валерій.

Зеленогірська громада на чолі з головою Володимиром Калкатіним передали Героям 3-FPV дрони та дефібрилятор. FVP-дрони важливі та незамінні на війні через свою високу, майже "снайперську" точність. Завдяки окулярам, бійці бачать місцевість навколо безпілотника, ніби сидять у його "кабіні", і ні на що не відволікаються. На відміну від моніторів або екранів смартфонів, окуляри не створюють відблисків, тому їх можна використовувати навіть у сонячну погоду. В умілих руках такі дрони дуже маневрені, можуть швидко змінювати напрямок руху та залітати у вузькі місця, такі як люки танків. Ще однією перевагою є швидкість — деякі FPV-дрони розганяються до 170 км/год, а то й більше.

Також військовим передали прапори, патріотичні малюнки маленьких Подільчан, засоби гігієни та продукти харчування від Любашівської та Савранської громад.

Потужну допомогу у вигляді текстильних виробів, рушників, пледів, шкарпеток, простирадл та продуктів харчування надала підприємець з Подільська Ірина Паюк.

«Дякую всім нашим жителям громад, які є свідомими громадянами, патріотами своєї держави і намагаються навіть у такий скрутний час виділяти кошти на підтримку ЗСУ» - зазначив Михайло Дмитрович.

Продовжуємо працювати на Перемогу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь