A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

31 січня 2024 року під головуванням Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА відбулась чергова двадцять сьома сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 31.01.2024 15:31
Кількість переглядів: 56

31 січня 2024 року під головуванням Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА відбулась чергова двадцять сьома сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання.

З 26 депутатів присутні 19.

На початку роботи сесії, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих наших захисників внаслідок збройної агресії росії проти України та мирного населення України.

В роботі сесії прийняв участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО.

Під час сесії розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.

В результаті своєї роботи депутати ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Після засідання сесії, під час наради на чолі з начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом ЛАЗАРЕНКО обговорили питання щодо реалізації програми «Прозорість та підзвітність» в Подільському районі (зокрема проведення публічних закупівель Любашівською територіальною громадою), про роботу закладів освіти Любашівської територіальної громади станом на січень 2024 року та проблемні питання щодо організації якісного харчування дітей у закладах освіти Любашівської територіальної громади.

Михайло ЛАЗАРЕНКО подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету та апарату селищної ради за злагоджену роботу та відповідальність при прийнятті рішень та всім жителям Любашівської громади за постійну підтримку та вагому допомогу підрозділам ЗСУ.

Також, начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом ЛАЗАРЕНКО було проведено особистий прийом громадян.

Очільник району під час робочого візиту також обговорив з керівництвом громади,  правоохоронних органів та військових підрозділів основні питання щодо співпраці в різних напрямках роботи під час воєнного стану.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь