A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні, 5 березня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко прийняв участь в пленарному засіданні ХV сесії Подільської районної ради Одеської області VIII скликання.

Дата: 05.03.2024 13:18
Кількість переглядів: 41

Сьогодні, 5 березня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко прийняв участь в пленарному засіданні ХV сесії Подільської районної ради Одеської області VIII скликання.

На початку всі присутні з гордістю виконали Гімн України та схилили голови в хвилині мовчання за загиблими внаслідок російської агресії проти України.

На початку засідання начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко довів інформацію Про обсяг проведеної роботи за минулий 2023 рік.

Михайло Дмитрович окреслив всі важливі аспекти зі своєї роботи, а саме:

- підтримка освітян: відкриття опорної кухні, здорове дитяче харчування в кожному куточку нашого району для учнів, безпечні та комфортні укриття;

- вагома та постійна підтримка наших військових: передачі автомобілів, загальна кількість яких склала 386, разом з продуктами харчування, дронами тощо;

- надання якісної медицини: створення кластерної лікарні для формування актуальної спроможної мережі закладів охорони здоров'я стаціонарного профілю Подільського району.

Разом з тим, очільник району в своїй доповіді наголошував, що Подільською РВА сплановані та виконуються заходи щодо забезпечення ефективної протидії корупції. З метою дотримання принципів прозорості та відкритості діяльності органів виконавчої влади на веб-сторінці РВА діє рубрика «Запобігання проявам корупції» та проводиться відповідна робота щодо якісного її наповнення. Постійно проводиться робота щодо усунення передумов до порушення вимог антикорупційного законодавства.

Далі детально розглядались питання з порядку денного, на який було винесено 17 нагальних питань. Зокрема, розглядались питання:
Про звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету Подільського району за 2023 рік,
Про інформацію начальника Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Подільського району за 2023 рік,
Про результати діяльності Любашівської окружної прокуратури Одеської області на відповідній території Подільського району за упродовж 2023 року,
Про результати діяльності Подільської окружної прокуратури Одеської області на відповідній території Подільського району упродовж 2023 року.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь