Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Указом Президента України Володимира Зеленського від 16 березня 2022 року № 143/2022 в Україні започатковано проведення щоденно о 09 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії росі

Дата: 12.03.2024 08:18
Кількість переглядів: 28

Указом Президента України Володимира Зеленського від 16 березня 2022 року № 143/2022 в Україні започатковано проведення щоденно о 09 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко щоденно наголошує на необхідності виконання вимог Указу Президента України про загальнонаціональну хвилину мовчання трудовими колективами всіх громад Подільського району, комунальними закладами, установами, орнанізаціями, та закладами, підпорядкованими громадам з метою інформування кожного працівника та забезпечення участі у вшануванні пам’яті наших Героїв, що віддали свої життя за Україну, та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії росіян проти України.

На жаль, не всі колективи долучаються до виконання вимог Указу Президента України про загальнонаціональну хвилину мовчання.

Тому сьогодні очільником району була проведена робоча нарада з керівництвом Подільської міської ради, т.в.о начальника управління освіти та гуманітарної політики Подільської міської ради Володимиром Самборським , та директором ПП «КУРІНЬ » Василем Шепітко, які не налагодили таку роботу в своїх колективах.

Натомість Михайло Дмитрович подякував директору КВЕП «Подільськводоканал» Негрецкулу Володимиру за активну громадянську позицію виконання вимог Указу Президента України про загальнонаціональну хвилину мовчання його трудовим колективом.

Віддаймо щодня належну шану пам’яті нашим Героям, усім українцям, які ціною власного життя, мужнього спротиву рятують світ від рашистської навали.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь