A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

1 квітня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 80-річчя утворення багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування в селищі Любашівка

Дата: 02.04.2024 08:13
Кількість переглядів: 42

1 квітня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 80-річчя утворення багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування в селищі Любашівка.

Важко не оцінити важливу роботу всього персоналу лікарні. Адже фахівці різних відділень якісно надають медичні послуги для всього населення, не лише для жителів Любашівської громади, а і для всього Подільського та Березівського районів.

Особлива увага приділяється лікуванню та реабілітації наших захисників, лікарі не лише фізично підтримують бійців, а й морально та психологічно.

Михайло Дмитрович звернувся до персоналу лікарні: «Я вдячний за вашу плідну роботу! Це нелегка праця, але максимально важлива для жителів району. Ваша професійність та самовідданість вже тисячі разів рятували життя людей. Тож, це свято кожного з працівників, прийміть найщиріші вітання! Бажаю, щоб над нами було якнайшвидше мирне небо. Добробут, гармонія та затишок не покидали вашого доброго серця!»

Почесною грамотою голови Одеської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, надання високої кваліфікаційної медичної допомоги населенню та з нагоди відзначення 80-річчя утворення лікарні нагородили:

РУДЯ Івана Дмитровича - лікаря-терапевта.

Разом з тим, почесною грамотою від начальника Подільської РВА нагородили:

ЛЕПЕТЮК Валентину Панасівну – завідуючу терапевтичним відділенням;
ЛИСЕНКА Вячеслава Михайловича – лікаря загальної практики – сімейного лікаря.

Ваша повсякденна віддана праця, чуйність та щедрість душі несуть величезний заряд енергії, добра і милосердя. Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, ініціатива і наполегливість є запорукою виконання покладених на Вас завдань по забезпеченню надання медичної допомоги пацієнтам.

Хай заслужена шана і повага людей додасть наснаги на нові здобутки та особисті досягнення.

Щастя, здоров’я, успіхів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь