A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Розвиток та зміцнення патронату над дитиною в Україні

Дата: 17.04.2024 14:28
Кількість переглядів: 33

Любашівська громада пройшла конкурсний відбір та візьме участь в проєкті «Розвиток та зміцнення патронату над дитиною в Україні», який було презентовано у місті Одеса для 9 територіальних громад Одеської області які прийматимуть участь у довгостроковому проєкті із розвитку патронату.

Любашівську селищну територіальну громаду представляли Аліна Карналь -  начальний служби у справах дітей Любашівської селищної ради, Олена Нянько – начальник КУ «Центр надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради, Ірина Заміхановська – начальник Управління «Центр надання адміністративних послуг» Любашівської селищної ради.

Як ішлось на зустрічі, патронат - це послуга тимчасового догляду і виховання дитини. Вона надається, поки батьки долають складні життєві обставини. Патронатні вихователі дають прихисток дитині, яка з різних причин не може мешкати зі своєю родиною. Дитина перебуває у патронатній сім’ї, поки її біологічні батьки долають скруту, або на час пошуку нової родини. Таким чином діти залишаються у своїй громаді, можуть ходити до своєї школи чи дитячого садочка, зберігають контакти з родичами.

 Створити патронатну сім’ю можуть громадяни, які не мають роботи, люблять дітей та мають бажання зробити добру справу. Держава добре підтримує патронатні сім’ї.

 Любашівська селищна рада продовжує пошук кандидатів у патронатні вихователі. Звертатись за адресою: смт Любашівка, вул. Володимира Князя, 84.

Телефони для довідок: (04864) 2-20-11, 2-27-91

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь