A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Прозорість і підзвітність

Дата: 19.04.2024 11:21
Кількість переглядів: 28

19 квітня 2024 року відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Подільській РВА. Порядок денний засідання – здійснення ефективного контролю за належним використанням коштів державного, обласного, місцевих бюджетів територіальних громад Подільського району, у тому числі виділених з фонду ліквідацій наслідків збройної агресії.

Вадим Мегіс, заступник начальника Подільської РВА, проінформував, що на сьогоднішньому засіданні виносяться на розгляд тендерні закупівлі, які викликали сумніви щодо їх доцільності, або у вартості можуть бути ознаки завищення цін.

Зокрема, на засіданні розглядалося питання доцільності процедури за номером UA-2024-04-08-000122-a на суму 96 000,00 гривень, яка проведена за типом «Закупівля без використання електронної системи». Дана закупівля відбулася між Відділом житлово-комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва Кодимської міської ради Подільського району Одеської області та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕГАПЛАНТ ". Договір за №01042024 був укладений 05.04.2024 року.

Робоча група вирішила рекомендувати Кодимській міській раді бути готовими до обговорення на наступному засіданні робочої групи питання зазначеного тендеру.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко тримає на особистому контролі питання витрачення коштів територіальними громадами Подільського району.

#прозорістьтапідзвітність

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь