Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Дитячий конкурс малюнків до Дня поліцейського офіцера громади

Дата: 24.05.2024 13:31
Кількість переглядів: 66

Дитячий конкурс малюнків до Дня поліцейського офіцера громади

 

З нагоди Дня поліцейського офіцера громади та 6-річчя запуску даного проєкту в Україні у закладах освіти Любашівської селищної територіальної громади провели конкурс дитячих малюнків на теми: «Поліцейський офіцер громади», «Мій шериф», «Безпечне дитинство».

Діти творчо і цікаво відтворювали на малюнках своє бачення того, як поліцейські  виконують повсякденні робочі завдання та як вони бачать своє щасливе безпечне дитинство, а конкурсна комісія  оцінювала малюнки за тематичною відповідністю, творчим підходом й оригінальним рішенням у розкритті теми конкурсу.

Перед початком заходу, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих наших захисників та мирного населення України внаслідок збройної агресії росії проти України.

- “Поліцейський офіцер громади” - одна з реформ Національної поліції, яка офіційно та успішно стартувала 28 травня 2019 року. ЇЇ основна мета - забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який працюватиме та житиме на її території. Любашівська селищна рада активно долучилася до проєкту і вже має першого поліцейського офіцера Любашівської селищної територіальної громади, капітана поліції Зорівчака Юрія Володимировича, який з 02 травня 2024 року приступив до виконання службових обов'язків, наголосив під час вітання Любашівський селищний голова Геннадій Павлов.

- Дякую всім школярам Любашівської громади за активну участь у конкурсі, за творчі зусилля та креативні малюнки, які показують, як діти бачать поліцейських офіцерів громади другом, порадником, захисником. Ви всі неймовірні, всі переможці. Дякуємо Захисникам та Захисницям, які захищають наш спокій та щасливе дитинство, - звернувся до дітей селищний голова.

Учасники конкурсу, учні всіх шкіл Любашівської громади об’єднались у спільному флешмобі «Україна – це ми», також діти залюбки фотографувалися з поліцейським, селищним головою та робили селфі в поліцейському автомобілі.

Всі учасники конкурсу отримали подарунки – кепку з логотипом «Поліцейський офіцер громади», а переможці – грамоти та чашку з рюкзаком теж  з логотипом «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейський офіцер Любашівської громади Юрій Зорівчак розповів про специфіку своєї роботи, провів екскурсію у службовому автомобілі для переможців конкурсу.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь