Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Урочисті збори з нагоди 28-ї річниці Конституції України

Дата: 28.06.2024 10:28
Кількість переглядів: 61

 

28 років тому, 28 червня 1996 року, Верховна Рада України прийняла Основний Закон – Конституцію України, яка дала молодій українській державі, її громадянам нові можливості для розвитку, прогресу і процвітання.

З нагоди державного свята, проведено урочисті збори за участю громадськості, трудових колективів установ та організацій та посадових осіб Любашівської селищної ради.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих наших захисників та мирного населення України внаслідок збройної агресії росії проти України.

Зі словами привітань виступила в.о. Любашівського селищного голови Людмила Мокряк, зазначивши, що в yмoвax нашої боротьби i на тлі незліченних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі, для кожного українця набувають ще вагомішого i більш глибинного змісту. У головному документі нашої держави зазначено, що наша країна – вільна, самостійна, незалежна, демократична, цілісна. Кожен українець має право на безпеку, честь, гідність та життя. Висловила щирі слова вдячності усім військовослужбовцям за вірну і доблесну службу. Побажала всім миру та довгоочікуваної Перемоги.

Любашівчан нагородили Грамотами Любашівської селищної ради за  сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм,  активну громадську позицію,  спрямовані на згуртованість громадян України в наближенні Перемоги та з нагоди Дня Конституції України:

Неповторними та яскравими музичними патріотичними  виступами щиро вітали всіх присутніх зі святом артисти комунального закладу «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради».


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь